Hoe aanmelden?

Belangrijk: We beantwoorden mails binnen de 48u. Indien u van ons geen antwoord op uw mail krijgt, gelieve uw spam folder te controleren of een sms te sturen.

Voor familiale bemiddeling en opvoedingsondersteuning kan u rechtstreeks contact opnemen met Karolien De Maeyer.

Voor relatietherapie, gezinstherapie, supervisie en therapie met paarden kan u rechtstreeks contact opnemen met Kristof Gijsens. Voor de therapie met paarden voor kinderen en jongeren (waarbij Dr Luyckx aanwezig is) is er helaas momenteel een stop op aanmeldingen. We hopen binnen een half jaar terug nieuwe aanmeldingen te kunnen aannemen.

Voor individuele gesprekstherapie kan u rechtstreeks contact opnemen met Kristof Gijsens en Lara Goris.

Voor supervisie kan u rechtstreeks contact opnemen met Kristof Gijsens.

Voor coaching van relaties en seksualiteit kan u rechtstreeks aanmelden bij Lynn Rentmeesters.

Dr. Evelien Luyckx is momenteel niet rechtstreeks te contacteren. Bij vragen omtrent haar therapieën bij MettaMortsel kan u contact opnemen met Kristof Gijsens.

We werken multidisciplinair, omdat we geloven dat door samenwerking er meer denkruimte en oplossingen kunnen onstaan. In de therapieën zullen we dan ook zoveel mogelijk afstemmen.

Voor de therapieën van minderjarigen kan er gestart worden met een intakegesprek bij Dr. Evelien Luyckx en Kristof Gijsens. Hierna kunnen de gesprekstherapieën (gezins – of indivueel) en beeldende therapieën door Dr. Evelien Luyckx opgevolgd worden via multidisciplinair overleg. Deze opvolging is rechtstreeks en volledig ten laste van de mutualiteit.